Fredag 1/12

Så är då december månad här med första advent på söndag. Det var Harry som fick börja och hitta nummer ett. Han fick välja en sång. Han visste genast han såg alla sångkort att det med ett glatt ansikte ville han ha, ett bra val. Vi sjöng ”Jag blir så glad när jag ser dig”. Sen hjälptes vi åt att tända det första ljuset.

Angelo gick på ett ärende så Olle och Harry hjälptes åt att sätta upp namnkorten under tiden.

Angelo hade lådarbete. Olle och Harry kollade på Bockarna Bruse.

Sen var det fruktfika och efter det rast. Angelo spelade fotboll med tre andra pojkar, sen ville han gräva med Christine och August.

Vi går in för att ännu jobb med ett bildpass. Olle och Harry limmade julgranar av de färggranna bitar de så flitigt klippt till. Angelo och jag gick för att ta en bild på Olle och Harry som var färdiga med sina arbeten och visade upp dem så vi kunde ta foto. Angelo hade jobbat med en bild av Bockarna Bruse. Först målade han bockarna, sen drog han streck med linjal och klippte ut dem. Till sist limmade han upp dem på en bakgrund av en stor skog dit bockarna gick för att äta sig feta.


Nu smakade det gott med lunch. Alla tre pojkarna åt duktigt.

På matrasten cyklade Harry. De yngre barnen från 0-klassen sprang bredvid när Harry cyklade. De lekte att när Harry cyklade sakta då gick han, sen tog han i och det gick undan. Då sprang de bredvid och sade att nu springer Harry fort. Harry var glad och såg ut att gilla det.
Sista arbetspasset för dagen berättade jag om kaninen som äter morötter. Vi räknade hur många han äter på måndag, tisdag o.s.v. Till sist blev det sagomassage. Olle släckte genast lampan och lade sig ner för att vila. Sen fick pojkarna turvis massage. Det blev  ett lugnt och avslappnat slut på skolveckan.

Trevlig helg och god adventstid!

 

 

 


Prenumerera på nya blogginlägg

En reaktion på “Fredag 1/12

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *