Onsdag 31/1

I dag var det elevens val genast på morgonen. Olle och jag var med på musikleken med Lisa. Först fick vi leta upp våra namn. Sen fick vi välja vilken känsla vi kände oss. Olle och Levi valde att de var busiga. Vi sjöng och lekte många olika sånger. Lisa visade också hur man kunde röra med fingret på smartboarden och det blev vackra ljuseffekter. Detta gjorde eleverna till musik. Det blev effektfullt och vackert.

Harry och Sussi arbetade på taktilboken.


Efter fikat gick Harry och Olle till idrotten. På rasten efter idrott cyklade Harry. Olle stampade i vattenpölarna som ännu finns på skolgården. Tur var det att vi blev ute för efter lunch regnade det så mycket att vi valde att gå in.

Före lunchen hade vi samling. Eftersom det inte var morgon mera så trummade pojkarna en namnsång. De spelade också på triangel så fint.

Nu var det lunchdags och två hungriga pojkar gick för att äta. Efter lunchen jobbade Olle och jag med vår undersökning. Det är inte lätt att välja vad man tycker om det vi gör i skolan och på fritiden. Olle visade ”ja” på att han genast ville göra t.ex. diskotek, tog mig i handen och visade att vi skulle dansa. Ipad? ”Ja”, den ville han genast ha. Varför visar jag de här bilderna om vi inte skall göra det? Här funderar han på lekplatsen.

I morgon åker vi buss till Klostergårdens bibliotek och ser på en teaterföreställning av Bockarna Bruse.


Prenumerera på nya blogginlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *