Tisdag 13/2

I dag kom Olle till skolan och han var ensam i klassen. Det var mycket att räkna när vi kollade datum och satte upp dagen.

Bra att det var badet så Olle inte behövde vara ensam. Många vänner åkte med honom till badet. Efter lunchen var vi alla tre lågstadieklasserna tillsammans, sjöng, visade och berättade om våra vänhjärtan som vi gjort i klasserna. På sista bilden håller Lisa upp det fina hjärtat hennes klass har gjort. Hon berättar att de hade många bilder som de valde mellan hur en bra vän skall vara. T.ex. att slå, det hamnade direkt i papperskorgen. Men vänner som är snälla, leker och hjälper vill vi gärna ha. Vi vill själva vara sådana vänner.

Olle jobbade en stund med hälsoenkäten. Det är inte helt lätt att svara på de frågorna. Han gjorde också ett hjärta med bilder. Han klippte ut bilder och limmade dem på hjärtat.

I dag på lunchen prövade vi det nya POOW-programmet. Olle visade vad han ville äta och vi tog litet av broccoli, morot, bönor, korv och ris. Olle åt upp hela portionen.


Prenumerera på nya blogginlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *