Torsdag 1/2

I dag blev det en kort samling för Olle och Harry. Vi vände blad i almanackan och tittade på den fina februaribilden. Sen berättade jag och visade bilder att vi skulle åka buss till Klostergårdens bibliotek på teater. Angelo kom raka vägen till bussen. Det var bra så kunde vi åka i god tid.
Det var många barn som såg teatern och alla satt på golvet. Det var duktiga och fokuserade barn som deltog i programmet. Det var en flicka som ensam gjorde hela föreställningen. Hon hade tre instrument som hon spelade på säckpipa, och en stor och liten harpa. Hon hade många olika ljudeffekter och många olika djur som var med i föreställningen. Hon var mycket duktig att få barnen med. Allt avslutades med bockarna Bruse som hon dramatiserade. Nöjda och trötta åkte vi därifrån.

Olle var duktig och lyssnade när jag berättade att han inte kunde gå i vattenpölar med skor när vi gick till och från bussen.  Efter lunch skulle han däremot byta till gummistövlar. När vi ätit klart ville Olle genast byta till gummistövlar och sprang nöjd till vattenpölarna. Efter en stund hittade han på andra lekar. Jag blev så glad för nu vet Olle att man behöver gummistövlar för att gå i vatten.

Sista lektionen kom Måns in till oss. Nu var det tid för Guldlock och de tre björnarna på flanellograf. När Angelo såg björnarnas sängar visade han att han också ville sova. En liten stund vilade vi och rullade boll på varandra. Sen blev det bollek. Men var har Olle satt bollen? Den är borta.

 

Harry var i Lisas klass och hade musik med Alvar och Max.


Prenumerera på nya blogginlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *