Torsdag 18/1

I dag gick pojkarna direkt till idrotten. Harry cyklade, medan Olle och Angelo hade bollspel.  Oj då, målvakten fastnade i nätet. Han ser inte ledsen ut för det.

Efter fikat klädde vi på oss och gick till bussen. Här sitter vi på busshållplatsen och väntar.

Men vart skall vi åka? Pojkarna är glada för nu åker vi äntligen till biblioteket. Det var ett mycket lyckat besök. Harry rullade glatt iväg till boklådorna och hittade genast ”Mamma Mu”. Olle tyckte om leksakerna, men hittade också böcker att titta i. Angelo gick runt och kollade på allt som fanns där. Vi var nästan ensamma så det var en lugn och fin stämning. Alla såg ut att må gott och tyckte om att vara där.

Vi var trötta och hungriga på hemresan, men som tur var fick vi mat när vi kom till skolan. Efter rasten var det dags för fredagsmusiken och sjunga ville vi gärna göra även om det är torsdag i dag.

Många fina sånger valdes även i dag. Olle valde ” Lådan”. Det var ett bra val för det var många som ville göra något med lådan så vi fick sjunga den många gånger. Olle var under lådan, men Angelo satte sig i lådan. Oj han fastnade, sade han, men som tur var hade han inte det. Harry och Viggo klappar till sågen ”Jag blir så glad när jag ser dig”.

Så var denna innehållsrika skoldag slut. Det var bara  att sjunga ”Hej då” till varandra.

 

 


Prenumerera på nya blogginlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *